Bemutatkozik az Akadémia Catering

 

A minőség kompromisszumok nélküli szolgálata nekünk kötelesség, vendégeink számára pedig lehetőség.

 

A Gasztronómia Klub Étterem Kft., a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos, a Festetics Palota szerződött, és a 2011. évi magyar EU-elnökség fő catering szolgáltatója ezt a színvonalat már nemcsak az Akadémia Széchenyi István téri székházában képes garantálni.

 

Tapasztalt, udvarias, figyelmes munkatársaink, speciális eszközparkunk, modern catering konyhánk szűk körű exkluzív magánpartikon, fogadásokon és esküvőkön éppúgy rendelkezésre áll, mint nemzetközi konferenciákon és több száz fős gálavacsorákon.

 

Filozófiánkban ugyanúgy megjelenik a régi és az új találkozása, az örök körforgás, a megújulás, mint az ételeinkben és az arculatunkban. A gasztronómia nyelvére lefordítva ez a hagyományos magyar ételek korszerű konyhatechnológiával történő elkészítését, modern tálalását, a régi alapanyagok újszerű felhasználását jelenti.

- Kusnyár Gábor ügyvezető igazgató

 

 

TUDJON MEG TÖBBET RÓLUNK!

Stílus és érték – Gasztronómiai irányzat – Csapat

 

 

Az Akadémia Catering az Eventrend Group tagja.

 

A cégcsoport 1992-ben alakult, és több évtizedes tapasztalatot szerezve működik sikeresen a gasztronómiai, a rendezvényszervezési, és a szállodaipari szolgáltatások területén. Az Eventrend Group tagjaként mi is azért dolgozunk, hogy kis- nagy-, vagy éppen óriási pillanatokkal gazdagítsuk az emberek életét.

www.eventrend.hu

 


címkék:







BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.



New York Café TripAdvisor