Ha az Akadémia Cateringre bízza rendezvénye sikerét, garantáltan nem fog csalódni! Magas színvonalú catering szolgáltatás Budapesten és környékén, amelyhez figyelmes kiszolgálás társul minden alkalommal. Ha rendezvénye helyszíne már adott, viszont nem tudja kihez forduljon a menüvel kapcsolatban, akkor a lehető legjobb helyen jár, ugyanis az Akadémia Catering csapata minden esetben a vendégek maximális elégedettségére törekszik!
Alapvető filozófiánk a hagyományos ízek és a modern gasztronómiai irányzatok tökéletes kombinációjának megalkotása, hogy mindenki megtalálja a számára legvonzóbb fogásokat a választékból. Mindezt természetesen minőségi alapanyagok felhasználásával tesszük, és minden elkészült költeményt a precizitás, és az elegancia jellemez. Nagy előnyünk, hogy minden igényt megpróbálunk kielégíteni, legyen az ételallergia, vegetáriánus életmód, vagy bármilyen egyéb indok miatt.
Csapatunk egyik legfőbb jellemzője a rugalmasság. Biztos lehet benne, hogy bármilyen igénnyel is áll elénk, mi megpróbálunk annak eleget tenni. Nekünk az a fontos, hogy mindenben a segítségére legyünk, kollégáink odafigyelése pedig minden vendég számára maradandó élmény bármilyen rendezvény esetében. Legyen szó irodai partiról, vagy magáneseményről, az ételek és italok szervírozása ugyanolyan pontossággal és kedvességgel történik, mint az Akadémia falain belül.
Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.
A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.
Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.