Esküvői szolgáltatás

Esküvői szolgáltatás

Esküvői szolgáltatásunk a legapróbb részletekre is kiterjed! 

 

Legfontosabb feladatunk, hogy esküvői szolgáltatásainkkal tökéletessé varázsoljuk a nagy napot, hogy a tervezés és szervezés alatt is biztonságban érezzék magukat a Párok és velünk az oltárig vezető út is izgalmakkal teli, de nyugodt időszak legyen.

 

A magas színvonalú catering szolgáltatás az esküvő minden mozzanatában megmutatkozik.

 

Az a jó esküvő, amely a vendég minden érzékszervét kényezteti, s így nyújt tökéletes élményt. A 15 éves tapasztalattal rendelkező, precíz és megbízható szolgáltatóegységünk biztos alapot nyújt élete legszebb napjához.

 

A helyszín kiválasztásában is segítséget nyújtunk, valamint a különleges igényeket is szem előtt tartva ceremónia mestert, zenekart, dj-t is biztosíthatunk a Pár számára. 

 

 

Kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor