Megszervezése nem egyszerű, így mindenképp fontos, hogy profi, nagy múlttal és referenciával rendelkező csapatra essen választása.
Hitvallásunk, mely egyben feladatunk is: klasszikus eleganciát, minőségtudatosságot képviselni a gasztronómia világában, harmóniát teremteni a hagyományok és a modern trendek között.
Konyhánkat éppúgy jellemzi a hagyományos magyar ízek tisztelete, mint a legújabb nemzetközi irányzatok követése. A nyersanyagok gondos kiválasztására épp olyan nagy hangsúlyt fektetünk, mint az ételek minőségére, és kifogástalan szervírozására, hiszen egy jó konyhát a részletességre ügyelés tesz igazán páratlanná.
Az ízléses teríték és dekoráció elengedhetetlen az ilyen jellegű ünnepségeken, amit cégünk biztosít a különböző technikai hátterekkel egyetemben.
Gálavacsorája lebonyolításához kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT!
Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.
A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.
Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.