Akadémia Catering kapcsolatfelvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi formot, melyet annak a kollégánknak továbbítunk, aki Önnek a legjobb választ tudja adni! A kitöltés után kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja. Amennyiben részletesen leírja igényeit, kész ötletekkel keressük meg, de akkor is érdemes elküldenie érdeklődését, ha csak alapadatokkal tölti ki, és visszahívást vár.


TELEFONSZÁMAINK:

Tel: +36 1 312 kattintson
Mobil: +36 30 740 kattintsonAZ ÖN ELÉRHETŐSÉGEI

Név:*
Cégnév
Telefonszám:*
E-mail cím:*

A RENDEZVÉNY PARAMÉTEREI

Dátum:
Tervezett létszám (fő):
Helyszín:
 
A rendezvény célja:
A rendezvény jellege
Vendéglátás típusa
Egyéb megjegyzés:
Ellenőrzés:*BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor