Prémium catering

Prémium catering

Prémium catering Budapesten és környékén

 

Legyen szó magán vagy vállalati rendezvényről, elegáns vagy informális eseményről, a résztvevők számától függetlenül bizonyára meg szeretné vendégelni a kedves meghívottakat. Erre azonban természetesen nem mindig van lehetőség, hiszen nem minden rendezvényhelyszín rendelkezik saját konyhával, vagy képes gondoskodni a vendégváró falatokról. Ebben az esetben tökéletes választás egy olyan prémium catering szolgáltatás igénybevétele, amilyet az Akadémia Catering csapata nyújt megrendelői számára.

 

Catering prémium minőségben magas színvonalú kiszolgálással

 

Amennyiben minket választ, Önnek és vendégeinek garantáltan olyan kiszolgálásban lesz része, amely a legexkluzívabb rendezvényeken is megállja a helyét. Elsődleges célunk a magas színvonal biztosítása minden egyes megrendelés esetén. Saját modern technológiával ellátott konyhánknak és óriási eszközparkunknak köszönhetően olyan kínálatot tudunk ajánlani, amelynek nincsen párja. A hagyományostól a különleges kéréseken át mindent el tudunk készíteni, mindezt természetesen az Ön igényeire szabva.

 

Prémium catering, ahol minden az Ön igényeiről szól

 

Biztos lehet benne, hogy bármilyen igény is merül fel, a legnagyobb rugalmassággal fogjuk azt kezelni. Csapatunk mindenben igyekszik a rendelkezésére állni, és minden kérésnek maximálisan megfelelni, így bátran ránk bízhatja rendezvénye sikerét. 

 

Exkluzív kínálat, prémium minőség: személyre szabott catering

 

Hitvallásunk, mely egyben feladatunk is: klasszikus eleganciát, minőségtudatosságot képviselni a gasztronómia világában, harmóniát teremteni a hagyományok és a modern trendek között. Mindezt természetesen minőségi alapanyagok felhasználásával tesszük, és minden elkészült költeményt a precizitás, és az elegancia jellemez. Nagy előnyünk, hogy minden igényt megpróbálunk kielégíteni, legyen az ételallergia, vegetáriánus életmód, vagy bármilyen egyéb indok miatt. 

 

 

Amennyiben szeretne személyre szabott ajánlatot kérni prémium catering szolgáltatásra, ide kattintva online megteheti!


címkék: Akadémia Catering, Exkluzív rendezvényszervezés, Rendezvényszervezés, VacsoraBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor