Esküvői catering

Esküvői catering

Esküvői catering = Akadémia Catering

 

 

Ételeink titka a minőségi alapanyagok felkutatásában, azok újszerű felhasználásában és modern technológiával történő elkészítésében rejlik. A komponált ételkülönlegességeket konyhafőnökünk kifogástalan eleganciával, letisztult igényességgel, és korszerű formában tálalja.

 

A speciális igényeknek is teret adunk, hiszen ha a Pár valamelyik tagja más országból származik, az ottani kultúra, a hagyományaik, kérés esetén a menüben is visszaköszönnek.

 

Igény szerint rendelhető továbbá csokoládé szökőkút, koktélbár, és grill is. A grill szolgáltatás választása esetén szakácsot biztosítunk az este folyamán, aki különböző ételkülönlegességekkel varázsolja el a vendégsereget. A látvány mellett az egyedi ízek miatt is érdemes igénybe venni a grill ételeket.

 

 

 

További információkért kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT!  

 

 

Esküvői szolgáltatásokról bővebb információt talál ESKÜVŐSZERVEZÉS menüpontunk alatt, s a legördülő almenükben! 


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor