Esküvőszervezés Budapesten

Esküvőszervezés Budapesten

Esküvőszervezés Budapesten? Az Akadémia Catering garantáltan a legjobb választás a nagy napra!

 

Ha úgy érzi, hogy nincs energiája vagy ideje esküvője megszervezésére, nem kell aggódnia, hiszen nálunk biztos kezekben tudhatja magát. Ismertesse velünk személyes elképzeléseit és mi élete legboldogabb és legtökéletesebb eseményét szervezzük meg Önnek, párjának és vendégeiknek egyaránt. Elsődleges célunk, hogy a legmagasabb színvonalon biztosítsunk minden olyan szolgáltatást, amelyre esküvője napján szüksége lehet: a felszolgált ételek minőségétől, a dekoráción át a helyszínig mindenben a tökéletességre törekszünk.

 

Budapesti esküvőszervezés személyre szabottan

 

Nálunk lehetősége van mindössze néhány pillanat alatt személyre szabott ajánlat igénylésére, amely nekünk is nagy segítség, hiszen így könnyebben megismerjük a pár igényeit, kívánságait, tehát hamarabb tudjuk teljesíteni azokat. Legyen szó dekorációról, különleges kérésekről a felszolgált menüvel kapcsolatban, vagy a helyszínnel kapcsolatos kérésekről, abban biztos lehet, hogy csapatunk tagjai minden alkalommal maximális odafigyeléssel és türelemmel kezelik majd azokat.

 

Esküvőszervezés Budapest legszebb helyszínein

 

Kiemelt helyszíneink elegáns környezetet biztosítanak a nagy napra. Talán nem is gondolná, hogy olyan egyedülálló helyszíneken mondhatja ki a boldogító igent, mint a finom eleganciájú Festetics Palota, vagy a szecesszió stílusjegyeit igéző Iparművészeti múzeum. 

 

Kiemelt helyszíneinkről további információt talál ide kattintva: 

 

Akadémia Klub

 

Festetics Palota 
 

Magyar Nemzeti Galéria

 

Professzionális esküvőszervezés Budapesten az Akadémia Catering segítségével

 

 

A magas színvonalú catering szolgáltatás az esküvő minden mozzanatában megmutatkozik. Az a jó esküvő, amely a vendég minden érzékszervét kényezteti, s így nyújt tökéletes élményt. A 15 éves tapasztalattal rendelkező, precíz és megbízható szolgáltatóegységünk biztos alapot nyújt élete legszebb napjához. Saját konyhával, valamint óriási eszközparkkal rendelkezünk, így bizonyára nem jelent gondot, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő fogásokat, italokat.

 

 

Amennyiben szeretné élete legboldogabb napját önfeledten és teljes nyugalomban tölteni, bízza ránk az esküvőszervezést – Budapest számos helyszínén és vidéken is varázslatos helyszínekkel várjuk! Személyre szabott ajánlért kattintson ide

 

 

 


címkék: Akadémia CateringBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor