Konferenciák szervezése, konferencia catering bizztosítása

Konferenciák szervezése, konferencia catering bizztosítása

Konferencia szervezés, konferencia biztosítása

Amennyiben elege van a sablonos ekből, átlagos megoldásokból, szimpla szállodai termekbe szervezett konferenciákból, akkor az Akadémia Catering az Ön partnere. Egy konferencia hangulatát megalapozza a helyszín és természetesen a kiszolgálás és a catering is. Egye sivár hotelteremben szervezett konferencia rögtön az unalom hangulatát sugározza a meghívón keresztül, bármilyen jó is legyen a program, az előadások. Szervezzen t oda, ahova konkurenciája eddig még soha, mi segítünk! Különleges, egyedi, megdöbbentő vagy akár extrém kel és azok kiszolgálásával állunk rendelkezésére! Konferencia egy kastélyban, egy múzeumban, egy várban esetleg egy plázában? Számunkra nem akadály! Írjon nekünk most, kollégánk visszahívja! Kapcsolafelvételért kérjük, kattintson ide! Meg fog lepődni, mennyi egyedi és különleges megoldást ajánlunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en és az egész országban!

Az Akadémia Catering a konferencia lebonyolításába is segítséget nyújt. A konferencia szervezéshez biztosítunk igény szerint hoszteszt, magas szintű konferencia technológiát. 

 

Konferencia szervezés: a technológia biztosítása

Teljes fény és hangtechnikai berendezést tudunk szállítani bárhova, ahol erre eddig nem voltak felkészülve, így konferencia helyszínt tudunk teremteni bárhol az országban! A prezentációhoz kivetítőket, projektorokat, pointereket kínálunk. 

 

Konferencia szervezés, a dekoráció

A gyönyörűen hozzáilleszthető a konferencia típusához is. Mutassa meg már a dekorációval, hogy miről is szólnak az előadások! Különleges igényeket és érdekes ötleteket is meg tudunk valósítani. Igény szerint tanácsokat is adunk, bemutatjuk korábbi konferencia szervezési munkáink alatt készült dekorációkat képeken. 

 

Konferencia Catering

Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön konferenciája, az előadások, az előadók mind elbűvölik majd a hallgatókat. Az elégedett érzést támogassuk meg egy kiváló cateringgel, mely kulinárisan is élményeket hagy a vendégekben! Reggeli, kávészünet, ebéd, svédasztalos vagy állófogadás, díszvacsora vagy gálavacsora, ezek mind a specialitásaink! Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, visszahívjuk, és elmondjuk, mennyi minden ötletünk van arra, hogy vendégeit a gyomrukon keresztül is elbűvöljük! 

 

Miért az Akadémia Catering a legjobb választás konferencia szervezése esetén? 

Tudományos konferenciák szervezésén nevelkedtünk a Magyar Tudományos Akadémia összes nemzetközi és hazai konferenciájának megszervezése során. Heti-két heti rendszerességgel 2-300 fős konferenciákat szervezünk házon belül, a legkülönfélébb nemzetközi és magyar delegációknak. Állami szinten is szervezünk konferenciákat. 2011-ben a Magyar Európai Uniós elnökség idején, fél éven keresztül, az Eu elnökséget végig az Akadémia Catering látta el teljes körű catering szolgáltatással a Gödöllői Királyi kastélyban, a Szépművészeti múzeumban, a Nemzeti Galériában. Üzleti konferenciákban sincs hiány, gyakori vendégünk az ING, melynek konferenciáit az Akadémia Catering szervezi! Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Kérjük, kattintson ide! 
 

 

 

 

Konferenciája tökéletes lebonyolításához kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor