Esküvő helyszínek

Esküvő helyszínek

Amennyiben még nem találta meg a megfelelő t, mi ebben is segítségére lehetünk!

 

 

Cégünk kiemelt helyszínei elegáns környezetet biztosítanak a nagy napra.

Talán nem is gondolná, hogy olyan egyedülálló helyszíneken kötheti össze életét szíve választottjával, mint a finom eleganciájú Festetics Palota, a patinás környezetű, történelemmel átitatott Gödöllői Királyi Kastély, vagy a szecesszió stílusjegyeit igéző Iparművészeti múzeum. Ám a lehetőségek tárháza végtelen! 

 

 

Kiemelt helyszíneinkről további információt talál ide kattintva: 

 

Akadémia Klub

 

Festetics Palota 

 

Gödöllői Királyi Kastély

Magyar Nemzeti Galéria

 

Kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT, s mi gondoskodunk a legapróbb részletekről is! 


címkék: Magyar Nemzeti GalériaBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor