Elnökségi referenciák

 

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a sok visszajelzést minden kedves szervezőnek, amelyek közül néhányat most örömmel osztunk meg Önnel!

 

 

SES KONFERENCIA

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium / HungaroControl közös szervezés - 2011. március 3-4. - 275 fő

“Nem csak a saját, hanem a partnereink részéről is megerősített vélemények szerint is sikeres rendezvény mind szakmai, mind szervezési szempontból megállta a helyét az európai összehasonlításban, és hozzájárult a magyar elnökségről alkotott pozitív kép kialakításához. Köszönet érte!”

 

GÁLAVACSORA

Állategészségügyi szolgálatok vezetőinek informális ülésének gálavacsorája - 2011. április 6. - 140 fő

“A gálavacsora szervezése és a rendezvény lebonyolítása kapcsán maximálisan elégedettek voltunk az Akadémia Klub részéről tanúsított magatartással és hozzáállással. Vendégeink jól érezték magunkat, és ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a gálavacsora sikeres lebonyolításáért az Akadémia Klub munkatársai felé.”

 

EU-KÍNA KONZULTÁCIÓ

2011. május 12. - 50 fő

“Nagyon fontos rendezvény volt az EU-Kína konzultáció, ugyanis Magyarország csak a helyszínt biztosította a két tárgyalófélnek, ezért számunkra különösen nagy megtiszteltetés volt, hogy a Gödöllői Királyi Kastélyban tartották az eseményt.”

 

GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL

2011. május 30. - 270 fő

„Nagyon meg voltam elégedve az értékesítő-kapcsolattartóval, nagyon rugalmasan és készségesen igazodott a kívánságainkhoz, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a rendezvényünk sikeresen lebonyolódott, és a vendégektől is nagyon pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény egészét illetően.”

 

ASEM SENIOR OFFICIAL’S MEETING

2011. június 6-7. - 300 fő

„Ezúton szeretnénk megköszönni a 2011. április 19-én Gödöllőn tartott ASEM SENIOR OFFICIAL’S MEETING c. esemény megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségeteket. Mind a szervezők, mind a vendégek elégedettek voltak. Mivel ez az esemény az előkészítése volt a június elején tartandó ASEM külügyminiszteri informális ülésnek, azt gondolom, hogy a kedves vendégek meggyőződhettek arról, hogy biztos kezekben lesz a kiemelt rendezvényük.”

 

ROBÁK FERENC, KORMÁNYBIZTOS

„Tisztelt Kusnyár Úr!

Engedje meg, hogy ezúttal is köszönetemet fejezzem ki, hogy az elnökség lebonyolításához nyújtott eddigi professzionális munkájukkal Önök is hozzájárulnak hazánk kedvező nemzetközi megítéléséhez.”


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor