Céges rendezvényszervezés az Akadémia Catering által

Céges rendezvényszervezés az Akadémia Catering által

 

szervezés az Akadémia Catering által

 

Munkahelyén céges rendezvény ötlete merült fel, és Önt bízták meg a feladattal? Azt sem tudja, hogyan lásson neki az egésznek? Ne aggódjon, mi segítségére leszünk mindenben, sőt tulajdonképpen levesszük az egész terhet a válláról, csak rá kell bólintani mindenre. Legyen szó cateringről, ről, terembérlésről, dekorációról, technikai háttérről, mi mindent biztosítunk, csak az alapvető koncepciót kell megadnia.

 

 

Bárhol megoldjuk a tökéletest – szervezésben mi vagyunk a legjobbak!

 

Kétségkívül az egyik legkreatívabb, legsokoldalúbb, legfigyelmesebb és legprecízebb csapat a miénk, ha rendezvényszervezésről van szó! Legyen az egy kisebb céges karácsonyi party, vagy egy több száz fős továbbképzés, mi gondoskodunk arról, hogy Ön és vendégei a legjobb kezekben legyenek, és a lehető legelégedettebben távozzanak a rendezvényről. Ételeink széleskörű palettán mozognak a hagyományos ízektől a modern gasztronómia fogásain át a különböző ételallergiák figyelembevételével készített ételekig. A helyszínek Budapest legpatinásabb épületeiben találhatóak, amelyek bizonyára minden vendéget lenyűgöznek majd.

 

 

Ha szeretné Ön is professzionális segítségünket kérni céges rendezvénye megszervezésében, akkor itt megteheti: Rendezvény ajánlatkérés

 


címkék: Akadémia Catering, Rendezvény, RendezvényszervezésBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor