Exkluzív catering külső helyszínre

Exkluzív catering külső helyszínre

 

Exkluzív külső helyszínre

 

 

Ha rendezvényének helyszíne már adott, azonban még nem találta meg a megfelelő catering szolgáltatást, akkor a legjobb helyen jár. Nálunk a minőség alapvető elvárás, mondhatni kötelességünk tekintjük, hogy a lehető legtökéletesebb ellátást biztosítsuk megrendelőink számára.

 

Ezt a színvonalat képviseljük a Magyar Tudományos Akadémia székházán belül, catering esetén pedig ezt visszük magunkkal bármelyik Ön által megadott külső helyszínre. Legyen szó kis létszámú magán rendezvényről, vagy nagyobb volumenű fogadásról, figyelmes kollégáink mindent megtesznek azért, hogy rendezvénye gördülékenyen menjen, ebben segít a legmodernebb konyha és a különleges eszközpark is, amely sikerünket mindig megalapozza.

 

 

 

A legexkluzívabb formája

 

 

Alapvető filozófiánk a hagyományos ízek és a modern gasztronómiai irányzatok tökéletes kombinációjának megalkotása, hogy mindenki megtalálja a számára legvonzóbb fogásokat a választékból. Mindezt természetesen minőségi alapanyagok felhasználásával tesszük, és minden elkészült költeményt a precizitás, és az elegancia jellemzi. Nagy előnyünk, hogy minden igényt megpróbálunk kielégíteni, legyen az ételallergia, vegetáriánus életmód, vagy bármilyen egyéb indok miatt.

 

  

 

 Ha szeretné kipróbálni szolgáltatásainkat, kérjen személyre szabott ajánlatot itt: Rendezvény ajánlatkérés 

 


címkék: Akadémia Catering, ExkluzívBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor