Akadémia Klub referencia

“Röviden és tömören szeretném nagyon megköszönni mindazt, amit a rendezvényünk sikeréért tettetek. Több céges, illetve partnerrendezvényt szerveztem az elmúlt években, de ilyen profizmussal, segítőkészséggel, kedvességgel még nem találkoztam. A vendégeink le voltak nyűgözve, nagyon elégedettek voltak mind a helyszínnel, mind a menüvel, mind a kiszolgálással, és biztos nem kell elmagyaráznom, mennyire fontos ez nekünk.
Egyszóval minden tökéletes volt, rajtam nem fog múlni, hogy jövőre megismételjük a múlt csütörtöki sikert!”


CARDIF Hungary


“Külön köszönjük Szabó Zsuzsanna és Tóth Adrienn átlag feletti segítőkészségét. Mindketten akkor és ott voltak jelen a szervezés és lebonyolítás során, amikor nagy szükségünk volt a támogatásukra. Kovács Krisztián úrnak köszönjük szépen az átlag feletti rugalmasságát, melyet akkor tanúsított Munkatársaival, amikor 1 óra alatt az MTA Nagyterem előtti foyerről az Akadémia Klub különtermébe kellet a már felépített cateringet átköltöztetni. Az Akadémia Klub különtermének berendezése a legtökéletesebben sikerült design és kényelem szempontjából. A 14 fős VIP ebéd is rugalmasan, a rendelkezésünkre álló időben és kimagaslóan jó minőségű szervírozott ételekkel zajlott. Még egyszer köszönjük az Önök és Munkatársaik kiváló hozzáállását és munkáját!”


Event Plus Services Kft.


“Csak szeretném jelezni, hogy minden kollégám véleménye szerint az Akadémián tartott vacsora volt a legjobb. Tökéletes szervíz (és ezt hangsúlyozottan mondanám, nekem nem volt meglepetés, hogy a felszolgálók a legjobbak a városban, de a kolléganőim le voltak nyűgözve), nagyon jó borok és nagyon jó ételek. Az endívia saláta mindent visz nálam!”


Magyar Turizmus Zrt.


“Köszönöm szépen a segítségüket. A hazai és külföldi vendégek mindnyájan maximálisan elégedettek voltak, persze én is. A leves és az előétel valóságos költemény volt.
A menüsor összeállításáért is köszönet, az csillagos ötös, a konyhaművészetükről híres franciák is el voltak ragadtatva a rafinériától. A tálalás és a felszolgálás a legkényesebb igényeket is kielégítette.
A társaságban volt két magas rangú, a legfelső nemzetközi körökben forgó férfiú nekik is ez volt a véleményük. Köszönöm még egyszer, üdvözlöm az egész kedves csapatot.”


Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia


“Kérem engedje meg, hogy köszönetünket és elismerésünket tolmácsoljuk Önöknek a szimpóziumunk kapcsán nyújtott kiemelkedő szervezési és kivitelezési teljesítményük miatt.
Az Ön és csapata körültekintő és professzionális hozzáállása mind a tervezési időszakban, mind a rendezvény alkalmával igen jelentős segítségnek bizonyult és örömmel mondhatom, hogy a meghívott vendégeken túl a kollégák is elismerően nyilatkoztak az estéről. Az Akadémia jelentőségteljes helyszínéhez méltó kiszolgálásban részesültünk: az étel- és italsor kifogástalan minőségű volt, ahogyan a felszolgálás is. Külön köszönet, amiért az olasz előadónő késése miatti programcsúsztatásban is ilyen gördülékeny módon és megértően segédkeztek.
Az Akadémia Klub melletti döntésünk helyessége bebizonyosodott. Meggyőződéssel és szívesen ajánljuk a jövőben üzleti partnereinknek.”


HUMAN BioPlazma LLC


“Kedves Gábor, őszintén gratulálok Önnek csapatához. Tóth Adrienn hozzáállása, rugalmassága, kedvessége és szakmai tudása minden akadályt, problémát azonnal orvosolt, megoldott az együttműködésünk teljes ideje alatt.
Egyedi helyszínek, izgalmas ételsorok, kedves kiszolgálás sok helyen fellelhető ebben a városban, azonban az a hozzáadott érték, profizmus és kedvesség, amit az említett két hölgy részéről megtapasztaltam immáron második együttműködésünk alkalmával, őszintén mondom páratlan Budapesten. S miután sokféle eseményen, helyszínen vagyok túl, ezt igazán megalapozottan állíthatom.
Igaz, hogy én voltam a vendég, az ügyfél, mégis azt mondom, köszönöm, hogy együtt dolgozhattam Önökkel.”


Café PR


“Külön szeretném hálámat kifejezni mindenféle szervezéssel kapcsolatban, mert elég sok mindent kellett átbeszélnünk ahhoz, hogy minden ilyen szuperül alakuljon. Nagyon gördülékenyen, segítőkészen álltatok hozzá a többiekkel együtt az esetlegesen felmerült (és általunk okozott) problémához, kivitelezési nehezítő körülményekhez. Külön kiemelném, hogy az ételek és italok minősége fantasztikusan jó volt, a pincérek abszolút udvariasan és az alkalmaknak megfelelően viselkedtek. Hihetetlenül jó volt a fogadás dekorációja is.
Az egész konferencia mind technikailag mind ellátását illetően hihetetlenül jól sikerült és érezhető volt (számomra sajnálatos módon) a másik helyszíntől való különbség profizmusát és külsőségeit illetően is.
Máskor is megpróbáljuk majd mindenképpen kigazdálkodni, mert valóban nem találhatunk szerintem ma Magyarországon ilyen színvonalon és ilyen áron fogadási vagy konferenciázási helyszínt.
A családomat pedig feltétlenül elviszem egyszer egy vacsorára hozzátok, ha extra finomságokra fogunk vágyni.
Tényleg köszönünk mindent!”


MTA Nyelvtudományi Intézet igazgatóság


“Mindenki nagyon jól érezte magát a díszvacsorán. Kellemes volt a hangulat, az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálás pedig nagyon gördülékeny volt.
Nagyon jó volt a rendezvényszervezőjükkel a kommunikáció és nagyon jó munkát végzett az est lebonyolításával kapcsolatban.”
Alapítvány a Magyar Vezetési és Szervezeti Kultúra Fejlesztéséért
XIII. Országos Esettanulmányi Verseny Díszvacsorája
“Csak ajánlani tudom bárkinek. A külföldi vendégeink mindegyike tökéletesen elégedett volt, és nem tudtak betelni az épület, a környezet szépségével, illetve az ételek-italok ízével. Nagyon-nagyon köszönjük!!!”


Schindler Management Ltd.


“Időközben összefutottam az elnökhelyettesünkkel, aki részt vett a vacsorán, és ezeket a visszajelzéseket kaptam: kitűnő ételek, a pincérek szépen beszéltek angolul (ez ritka!), csodálatos helyszín.”


Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)


“Az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatási nemzetközi szakterülete részéről ezúton szeretnénk Önnek és munkatársainak kifejezni köszönetünket az ebéd kivitelezéséért. Az ételek minőségének magas színvonala, valamint a vendéglátás profizmusa és szívélyessége hozzájárult a szakmai találkozó sikeréhez.”


Nemzetközi és Külhoni Magyar Oktatási
Kapcsolatok Főosztálya
Emberi Erőforrások Minisztériuma


“Ezúton szeretném megköszönni a magyar-olasz legfőbb ügyészi találkozó során nyújtott közreműködést, melyet az MTA Étteremben megrendezett ebéd lebonyolítása és előkészítése során nyújtottatok. A találkozó sikeres és eredményes volt, a vendégek részéről pozitív visszajelzéseket kaptunk, melyet ezúton osztok meg Veled és munkatársaiddal.”


Legfőbb Ügyészség


Nemzetközi és Európai Ügyek Főosztálya
“Még egyszer szeretnénk megköszönni Önöknek a konferencia sikeres lebonyolításában nyújtott segítséget, illetve a remek kiszolgálást. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk és sokan kiemelték a patinás helyszínt, valamint a remek étel-ital választékot.”


Magyar Credit Management Szövetség


“Köszönjük az EUCARPIA kongresszus során nyújtott kitűnő szolgáltatást. A vendégek le voltak nyűgözve mind a környezettől, mind pedig a menütől.”
Agricultural Institute, Centre for Agricultural Research, Hungarian Academy of Sciences
“Ezúton is szeretném megköszönni a gondoskodást és diszkrét kivitelezést!
Gratulálok a chef-nek és a személyzetnek a magas szintű, profi vendéglátásért!”


SANOFI-AVENTIS Zrt.


“Köszönjük Zsuzsa és munkatársai professzionalizmusát, kedvességét, segítőkészségét.
A helyszín, az étkek és a felszolgálás kiváló volt. Köszönjük.”


Gazdasági Versenyhivatal


“Ezúton szeretném megköszönni az egészen különlegesen finom ebédet, melyet pénteken éttermükben elfogyaszthattunk, valamint a ragyogó felszolgálást. Kérem, továbbítsa köszönetünket kollégáinak is. Az egész napos látogatás az MTA Könyvtárában és a Művészeti Gyűjteményben csodálatos volt, és az ebéd mindennek méltó folytatása volt.”


Fulbright


“My compliments! You are keeping your word in every respect. Besides, the quality of the lunch was very good and much appreciated by our guests; I much hope that this high quality of food and presentation of the menu will remain as we experienced today. Also, Krisztián and his team provided kind and professional service.”


Smiling Hospital Foundation


“Perfect it was! In every way! The food was delicious, the service very friendly, the piano was a kind additional support. In brief, you organized everything according to what we discussed, but in a most efficient, professional and kind manner. Many thanks!”
Smiling Hospital Foundation
“Szeretném megköszönni a segítségét az étkezések zavartalan lebonyolításánál a múlt heti konferenciánkon. A résztvevők részéről nagyon jó visszajelzéseket hallottam csak, nagyon meg voltak elégedve a minőségi étkezésekkel és a körülményekkel.”


MTA Növényvédelmi Kutatóintézete


“A Simonyi Károly Tudományos Emléküléseket hatodik éve szervezem az Akadémián. Minden évben cégüknél rendelem az Emlékülést követő büféebédet, amellyel minden alkalommal mind a résztvevők, mind magam teljes mértékig elégedett voltam. A jövőben ezeket az Emléküléseket kétévente fogjuk megrendezni (minden páratlan évben); közreműködésükre a továbbiakban is számítok. Ez úton is köszönöm szíves segítségüket.”


Simonyi Emlékülés


“Szabó Zsuzsa rendezvényszervező kiváló partnernek bizonyult a kapcsolat létesítésében és tartásában. Pontos és részletes információt adott az előkészületek során. A fogadás pedig tökéletes volt, különösen kiemelem Szabó Zsuzsa és a személyzet felkészültségét és kedvességét, a magas színvonalat és a nagyon jó minőségű Villányi Cabernet bort. A hallgatóságtól is sok jó visszajelzést kaptam a fogadással kapcsolatban. Jó néhány vendég annyira jól érezte magát, hogy viszonylag sokáig maradtak. A személyzet ezt is türelemmel és kedvesen fogadta és egyáltalán nem éreztette a vendégekkel, hogy az idő előrehaladt. Summa summarum, gratulálok, hogy ilyen felkészült, összecsiszolt és professzionális a csapatuk. Minden munkatársuknak köszönöm a magas színvonalú fogadást.”


Székfoglalót követő fogadás


“A gálavacsora szervezése és a rendezvény lebonyolítása kapcsán maximálisan elégedettek voltunk az Akadémia Klub részéről tanúsított magatartással és hozzáállással. Vendégeink jól érezték magunkat, és ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a gálavacsora sikeres lebonyolításáért az Akadémia Klub munkatársai felé.”


Vidékfejlesztési Minisztérium


“Ezúton köszönjük a sajtóreggelin és ünnepélyes aláíráson a Te segítségedet, támogatásodat az előkészítésben és lebonyolításban, illetve kollégáid színvonalas munkáját és az első osztályú catering szolgáltatást a helyszínen.”


Nemzetgazdasági Minisztérium


Parlamenti és Gazdaságstratégiáért Felelős Államtitkárság
“Alapítványom és a közreműködők nevében is szeretettel köszönöm a pénteki remek vacsorát és kedves, figyelmes kiszolgálást. Mindenki nagyon jól érezte magát, szerették és értékelték a helyet.”


Európai Kulturális Alapítvány


“Ez úton szeretnénk megköszönni a TKKI nevében azt a sok, önzetlen segítséget, ami a tegnapi sikeres konferenciához elengedhetetlen lett volna.
A visszajelzések szerint kivétel nélkül mindenki elégedett volt a rendezvénnyel és a szolgáltatásokkal egyaránt.
Az ételek minősége és a menüsor különleges és elegáns összeállítása is osztatlan sikert aratott, sőt, sokaknak életre szóló élményt jelentett.”


Türr István Képző és Kutató Intézet


“A vendégeink nagyon elégedetten távoztak, és ezúton is nagyon szépen köszönjük a rendezvényünk zökkenőmentes lebonyolításához nyújtott segítségeteket.
Impresszív és magas színvonalú volt a vendéglátás minden szempontból.”


MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont


“Ezúton szeretnék köszönetet mondani a valóban szíves vendéglátásért, amelyet a Felnőtt Judo Európa-bajnokság alatt megrendezésre került, a Magyar Judo Szövetség által adott gálavacsora során tapasztaltunk; ily módon méltó körülmények között, kiváló ételekkel és italokkal tudtuk fogadni meghívott vendégeinket, ezzel is megalapozva a sikeres sporteseményt.
Köszönjük továbbá a határtalan rugalmasságot irányunkba és a jövőbeni együttműködés reményében kívánok Önöknek minden jót.”


Hungarian Judo Association


“The event was really perfect and special! Music, Decoration, Service, everything was so good prepared and professionally organised.
Many thanks especially to you & Zsuzsa and your great team!!!”


FREQUENTIS AG


“Nagyon köszönjük a világ klasszis szolgáltatást, amit kaptunk Tőletek. Minden tökéletesen úgy sikerült, ahogy szerettük volna és ahogy terveztük. Kérlek tolmácsold elismerésünket Krisztiánnak is es a rendezvényben résztvevő és segítő többi kollegáknak.
Én személy szerint is nagyon hálás vagyok a professzionalizmusodért, és hogy meg az utolsó pillanatban való változtatásokat is olyan rugalmasan es nagy hozzáértéssel kezelted.”


European Institute of Innovation and Technology


“A Rail Cargo Hungaria nevében szeretnénk köszönetet mondani azért a magas színvonalú, rendkívül figyelmes és körültekintő szolgáltatásért, amellyel hozzásegítettétek vállalatunkat rendezvényünk díszvacsorájának sikeres megtartásához.
Partnereink és kollégáink visszajelzései nagyon kedvezőek voltak. Bízunk abban, hogy a jövőben is lehetőségünk nyílik majd az együttműködésre.”


Rail Cargo Hungaria Zrt.


“Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk, a helyszínnel, a vendéglátással, a rendezvény megszervezésével, a kapcsolattartó munkájával, rugalmasságával, a technikai és technikusi szolgáltatással…. Köszönjük, hogy egy színvonalas, emlékezetes rendezvényt sikerült lebonyolítani az Önök segítségével. Vendégeink és mi magunk is nagyon jól éreztük magunkat, a Kodály-terem és a Klub folyosó is méltó helyszínéül szolgált egy számunkra nagyon fontos eseménynek.”


Boehringer Ingelheim


“Köszönöm az est megrendezésre során tanúsított profizmust, vendégeink nagyon elégedettek voltak a szervezéssel, kollégáim részéről is több pozitív visszajelzés érkezett.”


GlaxoSmithKline


2011-es év első felében, a Külügyminisztérium által lefolytatott közbeszerzés eredményeként a soros magyar EU-elnökségnek szerződött catering szolgáltatója lett cégünk, a Gasztronómia Klub Étterem Kft., az Akadémia Klub üzemeltetője.
Ez idő alatt, mint szerződött catering partner, 4 helyszínen is részesei lehettünk a rendezvények előkészítésének és lebonyolításának:


•    Magyar Tudományos Akadémia Székház
•    Magyar Nemzeti Galéria
•    Szépművészeti Múzeum
•    Gödöllői Királyi Kastély


Ezeken a kiemelt helyszíneken majd’ 80 EU-elnökségi esemény szervezésében vehettünk részt, közel 17000 résztvevő vendéglátását biztosítva, és hozzájárulhattunk a magyar gasztronómia bemutatásához és hírnevének öregbítéséhez.


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor