| Szerző: Akadémia Catering

Minden idők 10 legexkluzívabb és legdrágább rendezvénye

Elképesztő luxus - egy lista a legdrágább és legexkluzívabb rendezvényekről!

7. Wayne Rooney esküvője - 7 millió dollár

 

Az egyik legünnepeltebb focicsillag Wayne Rooney és felesége Coleen McLoughlin esküvője egy 17. századi villában került megrendezésre, a fogadás pedig egy középkori apátságban Portofinoban. A család és a barátok természetesen mind a pár költségén lettek odautaztatva. Rengeteg celeb is jelen volt a partyn, ami nem csoda, hiszen ez volt a sporttörténelem eddigi legköltségesebb esküvője volt!

 

 

6. Elizabeth Brooks Bar Mitzvah-ja - 10 millió dollár

 

David Brooks hatalmas vagyonát fegyverek előállításával és forgalmazásával teremtette meg, és mint minden tehetős híresség, ő is mindent megtett 13 éves lánya boldogsága érdekében, kerüljön az bármennyibe. Így a lány azon álma, hogy az Aerosmith, Ciara és 50 Cent zenéljen a partyján valóra vált (a teljes költségvetés 10%-át az Aerosmith díja tette ki).

 

 

5. Brunei szultánjának 50. születésnapi partyja – 27 millió dollár

 

Amikor Brunei szultánja 2006-ban betöltötte 50. életévét, nem kisebb sztárok léptek fel az eseményen, mint Michael Jackson. El lehet képzelni ennél jobb ünneplést? Emellett szinte elhanyagolható, hogy a felszolgált finomságok között a legjobb minőségű pezsgők és kaviárok is szerepeltek természetesen, illetve a szervezők, és felszolgálók száma egy kisebb várost tett volna ki.

 

 

4. Az Atlantis Hotel nyitóünnepsége Dubaiban - 31 millió dollár

 

Kylie Minogue élő előadása a legkevesebb, amit megemlíthetünk erről a grandiózus eseményről. Több, mint 2000 hollywoodi hírességet utaztattak a megnyitóra, és hatalmas tüzijátékkal tetézték a party egyébként is lenyűgöző mivoltát. A Dubai-ban lévő Atlantis Hotel a világ egyik legexkluzívabb szállodája, így nem csoda, hogy meg akarták adni a módját a megnyitójának is!
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor