Blog

2017 legszebb esküvői témái

2017 is bizonyára rengeteg újdonságot tartogat számunkra, ám amit máris tudunk, az az, hogy melyek lesznek a legszebb esküvői témák a következő évben. Ha ezek közül választ, garantáltan elvarázsolja majd a násznépet a nagy napon!  

10 ötletes karácsonyi parti téma

Újabb év, újabb céges karácsonyi parti, amelyet meg kell szervezni. Már előkereste a tavalyi díszeket, lefoglalta a szokásos helyszínt, egyeztetett a megszokott catering céggel...amikor hirtelen eszébe jut, hogy miért is ne lehetne idén valami más?

5 érv, hogy miért válasszon őszi/téli esküvőt

Elsőre lehet, hogy sokan fenntartásokkal kezelik a téli, vagy őszi esküvő ötletét, de biztos vagyok benne, hogy a cikk végére érve nagy részüknek megváltozik a véleménye.

Esküvőszervezés útmutatóval

Megtörtént végre, amire mindig is vágytál, és életed szerelme gyűrűt húzott az ujjadra? A kezdeti mámor után azonban szinte rögtön jönnek a kérdések, kételyek, problémák a szervezéssel kapcsolatban. Ez az útmutató végigkalauzol téged az egész esküvőszervezés folyamatán, az első lépéstől egészen az utolsóig.

2016-2017 ősz/tél: a legdivatosabb menyasszonyi ruhák

Habár lassan vége az idei nyári esküvői szezonnak, ez korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne ősszel vagy télen is esküvőt szervezni! Ehhez nyújtunk most egy kis inspirációt, ami a menyasszonyi ruhát illeti!

A legszebb és legtrendibb menyasszonyi ruhák 2017-ben

Mély kivágások, vállat szabadon hagyó formák, és hatalmas masnik – csak néhány jellegzetesség a 2017-es tavasz esküvői ruha trendből. Nézzük, melyek lesznek a következő szezon legelkápráztatóbb ruhakölteményei.  

Palota, pompa, pazar elegancia!

Ha rendezvényre kerül a sor, sokféle stílusra, s hangulatra gondolhatunk. Ha üzleti rendezvényről és magas rangú partnerekről kell a nagy napon gondoskodnunk, rendszerint az elegancia kerül a középpontba, s annak is a klasszikus formája.

Szabadtéri rendezvények

A tavasz beköszöntével megérkezett a napfény és a jó idő is, ami egyenlő a szabadtéri rendezvények térhódításával. Ilyenkor rendezvényünk jellegének, hangulatának csak a fantáziánk szabhat határt. Eleinte a kerti party-k és a lampionos teraszok juthatnak eszünkbe, de ki mondta, hogy rendezvényünket ne tarthatnánk olyan páratlan környezetben, mely akár a Világörökség része? Olyan helyen, ahol a történelem emlékei együtt lüktetnek Budapest szívével, s ahol csodás panoráma nyílik a dunai naplementére.


2/4

címkék:


BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor