| Szerző: Akadémia Catering

Sikeres konferencia szervezése

Így lehet sikeres konferenciák szervezni - 10 remek tipp!

Egy konferencia szervezése komoly felelősség, nem mindegy, hogy ki és hogyan végzi el ezt a feladatot. A következő tippek segítségével nem kérdés, hogy sikeres lesz-e rendezvénye.

Sikeres konferencia szervezése

Nem árt megfontoltan kiválasztani a helyszíneket és az előadókat, ha konferenciáról van szó, hiszen ezen múlhat rendezvényünk sikeressége. Továbbá fontos odafigyelni a költségekre is, az időre és a közlekedésre. Ezen szempontok figyelembevételével és tippjeink segítségével azonban nem okozhat csalódást a vendégeknek.

 

A konferencia szervezésének kezdeti lépései

 

Mint az a személy, akit megbíztak a konferencia megszervezésével, már a korai szakaszban érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan szervezzünk sikeresen egy ilyen fajta rendezvényt. Mi már számtalan konferencia sikeres megszervezésén túl elmondhatjuk, hogy csapatunk mindenben a legjobbat nyújtja, és komoly szakmai háttér áll mögöttünk. Éppen ezért érdemes megfogadni tanácsainkat, amelyek segítenek Önnek is a tökéletes konferencia kialakításában. 

 
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor