| Szerző: Akadémia Catering

Sikeres konferencia szervezése

Így lehet sikeres konferenciák szervezni - 10 remek tipp!

Az ideális időbeosztás

Nincs annál rosszabb, amikor valaki a neki szánt 20 perc helyett 45 percesre nyújtja az előadását, ezzel felborítva az egész menetrendet. Előre közölje minden előadóval, hogy mennyi idő áll a rendelkezésére, és nyomatékosan kérje meg őket, hogy ne lépjék túl ezt az időt. Így könnyen elkerülheti, hogy kínosan közbe kelljen valakit szakítani az előadás közben, vagy hogy a hallgatóság unatkozni kezdjen.  

 

Belépés meghívásra

A túlzott érdeklődés elkerülése érdekében állítson össze egy listát a lehetséges meghívottakról, így biztosan csak olyanok fognak részt venni a konferencián, akik valóban érdekeltek a témában. Alakítson ki egy regisztrációs oldalt, hogy követni tudja, hány meghívott fog részt venni az eseményen.

 

Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek is segítségre van szüksége konferenciszervezés terén, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva, és kollégánk felkeresi Önt!
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor