| Szerző: Akadémia Catering

Sikeres konferencia szervezése

Így lehet sikeres konferenciák szervezni - 10 remek tipp!

A tökéletes helyszín

Ez talán az egyik legfontosabb és legnehezebb kérdés konferenciák esetében. Elsődleges szempont, hogy a helyszín lehetőleg mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, lehetőleg nagyobb városokban, azon belül is a központi részeken. Továbbá az is rendkívül fontos, hogy vonzó helyszínt találjunk, ahová szívesen látogatnak el a résztvevők, ahol jól érzik magukat.

 

A technológia szerepe

Bizonyosodjon meg arról, hogy minden helyiség fel van szerelve a megfelelő technikai berendezéssel, valamint, hogy a szünetekben is biztosítva vannak a szükséges eszközök a hatékony kommunikációhoz. Érdemes segítséget kérni ezen a téren, hiszen nagyon kellemetlen, amikor éppen a technika miatt nem lehet sikeres egy rendezvény, és nincs, aki a helyszínen meg tudná oldani a felmerülő problémákat.  
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor