| Szerző: Akadémia Catering

Sikeres konferencia szervezése

Így lehet sikeres konferenciák szervezni - 10 remek tipp!

Legyen szervezett

Egy ilyen esemény megszervezése sosem könnyű feladat, de ne engedje, hogy kicsússzanak a feladatok a kezei közül. Mindig legyen naprakész, és tájékozott, ajánlott egy jegyzetfüzet beszerzése, amely megkönnyíti a sok teendő fejbentartását.

 

Kérjen szakmai segítséget

Valójában habár sokan azt gondolják, hogy egyedül megbirkóznak egy ilyen komoly feladattal, sok esetben megkönnyítenék életüket és a szervezést, ha segítséget kérnének. Egy profi rendezvényszervező cég leveheti a terhet a válláról, hiszen általában komoly múlttal rendelkeznek, amely nagyban megkönnyíti a szervezők dolgát.

 

A kapcsolatok építése a legfontosabb

Legyünk őszinték, a konferenciák nem mindig az előadások témájától lesznek olyan fontosak, hanem a kapcsolatok építésétől. Remek alkalom ez arra, hogy egy-egy kávészünetben olyan fontos kontaktokat szerezzünk, amelyekre másképp nem tehetnénk szert. Ezért rendkívül fontos, hogy elegendő lehetőséget teremtsünk az ismerkedésre az előadások előtt, között, illetve után. 
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor